مرجع معرفي مجرب ترين وكلاي شيراز مرجع معرفي مجرب ترين وكلاي شيراز .

مرجع معرفي مجرب ترين وكلاي شيراز

انحصار وراثت چقدر طول ميكشد؟

ماليات بر ارث چيست؟
ماليات بر ارث از نوع ماليات هاي مستقيم به حساب مي‌آيد كه بايد به دولت پرداخت شود و براي پرداخت آن يك سال زمان دارند. بدين منظور افراد بايد به سازمان امور مالياتي موجود در محل زندگي متوفي مراجعه كنند. در قدم بعدي بايد اظهارنامه‌هاي مخصوص سازمان امور مالياتي با اطلاعاتي مانند: هويت متوفي، مكان سابق زندگي، اموال، دارايي‌ها و بدهي‌ها، هزينه‌هاي مربوط به كفن و دفن، واجبات مالي و عبادي و ديون متوفي پر شوند. البته قبل از محاسبه سهم الارث وراث بايد بدهي‌هاي متوفي از جمله ماليات‌هاي پرداخت نشده پرداخت شوند.

وكيل انحصار وراثت در شيراز
يكي از چالش برانگيزترين موضوعات حقوقي، تقسيم ارث و چگونگي انحصار وراثت است. اهميت اين موضوع به ويژه، هنگامي برجسته‌تر مي شود كه متوفي دارايي هاي بسياري از خود به جاي گذاشته باشد. احتمالا برخي از وارثان به هنگام تقسيم ارث با يكديگر اختلاف نظر پيدا مي كنند، و در بسياري از موارد مشاهده شده است كه اختلافات كوچك منجر به بروز مشكلات بسيار جدي مي شود و رابطه فاميلي افراد را به طور كامل نابود مي كند. از اين رو، بهتر است كه انحصار وراثت و تقسيم ارث به طور كاملا قانوني و با كمك يك وكيل انحصار وراثت در شيراز انجام شود.

انحصار وراثت چقدر طول ميكشد؟
يكي از رايج ترين سوالاتي كه بعد از فوت فرد متوفي پيش مي آيد اين است كه تا چه زماني ميتوانند براي انحصار وراثت اقدام كنند. بايد گفت اين كار محدوديت زماني ندارد و نياز به عجله كردن نيست. اما لازم به گفتن است براي پرداخت ماليات بر ارث خودتان يك سال زمان داريد و بعد از دير كردن آن بايد جريمه پرداخت كنيد.
بعد از تكميل كردن مدارك و اقدام براي صدور گواهي انحصار وراثت بايد در روزنامه هاي كثيرالانتشار آگهي ثبت كنند و به مدت 30 روز در روزنامه قرار دهند. بعد از 30 روز گواهي انحصار وراثت صادر مي‌شود و مدت زمان صدورش بستگي به شعبه شوراي حل اختلاف دارد. به طور كلي تمام مراحل انحصار وراثت 2 تا 3 ماه طول ميكشد.
قوانين انحصار وراثت بسيار پيچيده است و بهترين وكيل ارث در شيراز وكيلي است كه با تمام اين قوانين آشنايي داشته و بتواند پرونده موكل خود را به نحو احسن به سرانجام برساند. مثالي از قوانين ارث و ميراث اين است كه اگر زني شوهرش فوت كند، يك چهارم از اموال شوهر به زن مي رسد و چنانچه فرزند داشته باشد، اين ميزان به يك هشتم كاهش پيدا مي كند. همچنين خانواده و اقوام هر فردي طبقه بندي شده و در صورت فوت وي تقسيم ارث و ميراث با توجه به اين طبقه بندي ها و اولويت آن ها انجام مي شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۲۹:۲۰ توسط:وكيل شيراز موضوع: نظرات (0)